Duboko zamrznuti proizvodi
Izravno u vaš dom
Zadovoljna stranka ili povrat novca
Plaćanje prilikom dostave
Obavite kupovinu 0-24h
Riblja juha... i za prepečenac i za tjesteninu

Riblja juha... i za prepečenac i za tjesteninu

Riblju juhu bofrost* osim na klasičan način možete upotrijebiti i kao nadjev za prepečenac, ili dodatak spaghettima. Donesite okuse i mirise mora za samo nekoliko trenutaka na vaš stol. Sastojci i priprema

Vrijeme pripreme: 10 min
Posuđe: posuda za kuhanje
Osoba: 4
Težina:

SASTOJCI

- Riblja juha bofrost*

- prpečenac

- spaghetti

Priprema

U posudu za kuhanje stavite jednu žlicu ekstradjevičanskog maslinovog ulja i dodajte zamrznutu Riblju juhu bofrost* Poklopite i zagrijavajte oko 3 minute. Otklopite i zagrijavajte još 6 minuta. Poslužite je uz prpečenac ili dodajte spaghettima.

Komentari
(0 Komentari)

Da biste ostavili kometar morate biti registrirani