Duboko zamrznuti proizvodi
Izravno u vaš dom
Zadovoljna stranka ili povrat novca
Plaćanje prilikom dostave
Obavite kupovinu 0-24h

Mala nadoplata za veliku uslugu

Mala nadoplata za veliku uslugu

Trenutna zbivanja dovode do nepredvidivih i izuzetno kompleksnih scenarija koji su doveli do nestašice mnogih sirovina i za posljedicu imaju izuzetan porast njihovih cijena kao i povećanje troškova transporta i cijena energenata.

 

Radimo sve što je u našoj moći kako bismo ublažili udarce tih poskupljenja ali situacija, uzimajući u obzir i činjenicu da se cijene bofrost*ovih proizvoda ne mijenjaju za vrijeme trajanja kataloga, kao i da su ta povećanja prije svega nepredvidiva i iznimna, jednostavno više nije održiva.

 

 

Uzimajući u obzir da se ta nepredvidiva i difuzna povećanja cijena sirovina kao i cijena energenata po svim predviđanjima očekuju i u sljedećim mjesecima, jednostavno smo, nažalost, prisiljeni zatražiti od Vas minimalan dodatak za dostavu kako bi nivo naše usluge kao i cijene proizvoda ostali nepromijenjeni za vrijeme trajanja kataloga Proljeće-Ljeto 2022.

Što se privremeno mijenja?

Stoga, za dostave od 16. svibnja zatražiti ćemo od svakog našeg kupca privremenu izvanrednu naplatu dostave u iznosu od 6 kn koja će biti iskazana na računu.

 

Naš prodajni tim ostaje i dalje na Vašem potpunom raspolaganju. Za sve eventualne i dodatne detalje molimo nazovite naš besplatni telefon 0800456456 ili nam pišite na online@bofrost.hr