Duboko zamrznuti proizvodi
Izravno u vaš dom
Zadovoljna stranka ili povrat novca
Plaćanje prilikom dostave
Obavite kupovinu 0-24h

Usluga

Vaše zadovoljstvo naš je prioritet. Stoga i radimo na tome da vam pružimo ne samo najbolje proizvode, nego i najbolju uslugu koju možete pronaći.

Više od 300 specijaliteta… nadohvat ruke

S bofrost*om možete odabrati od predjela do deserta!

Možete voditi računa o početku dana i hranjivom doručku. Možete uživati u tradicionalnim okusima ili pozvati prijatelje na večeru te uživati u okusima dalekih zemalja ili rafiniranim slasticama. Možete si dozvoliti slatke zalogaje ne brinući o kalorijama.

Možete pripremiti lagana i zdrava jela, vama omiljena jela, ali i zahtjevnije jelovnika za posebne prigode uz dragocjenu uštedu vremena. Zahvaljujući bofrost*u život je doista ugodniji.

Kod nas stanuje povjerenje

Naše prodavač i telefonistice možete pitati doista sve. Pružiti će vam najbolju uslugu, baš prema vašim željama.

Otkrijte sve vrijednosti bofrost* ove usluge, prednosti, jamstva, specijalitete i novosti u online katalogu. Pronaći ćete praktične savjete i susretljivost, ali iznad svega ljubaznost i profesionalnost.

Vi dakle obavite kupovinu, a na dostavu ćemo misliti mi.

Velike prednosti uz minimalne narudžbe

Odabrati bofrost* znači da svaki mjesec možete uživati u pregršt novosti, raznim pogodnostima i uz kupovinu svega par proizvoda: najmanja narudžba je svega 150 kn, bez ikakvih dodatnih troškova za dostavu.

Osim toga, uvijek nas možete kontaktirati na besplatni telefon da biste dodali proizvode koje ste eventualno zaboravili naručiti, ionako plaćate tek pri preuzimanju dostave.

Zadovoljna stranka ili povrat novca

Naravno, bofrost* je sinonim za apsolutnu kvalitetu. No, ukoliko iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni mi ćemo se pobrinuti o svemu: preuzeti ćemo proizvod i zamijeniti ga ili vam vratiti novac pri slijedećoj dostavi. Dovoljno je samo da nam pošaljete mail, nazovete na besplatni telefon ili se obratite prodavaču. Uz puno povjerenje.

Prevozimo hranjive vrijednosti

Ako je za svaku obitelj kvaliteta života primarni cilj, za nas je kvaliteta i dodatna odgovornost: pažljiv odabir i kontrole postaju neophodni za očuvanje zdravlja naših kupaca.

Stoga konstantno kontroliramo temperaturu proizvoda, sve do trenutka dostave.

Vi dakle možete obaviti kupovinu bez ikakve brige, bez žurbe i bez ikakvog rizika da prekinete temperaturni lanac.

Plaćanje pri dostavi

Zbog vaše sigurnosti jamčimo vam najbolju uslugu: plaćanje pri preuzimanju naručenih proizvoda. Platiti možete u gotovini, kreditnom ili debitnom karticom.

Kupovinu možete obaviti online odakle god želite, ne razmišljajući više ni o čemu sve do trenutka dostave u vaš dom.

S bofrost*om uživajte u povjerenju, udobnosti i sigurnosti!

Brza kupovina

Brza kupovina je vaša kupovina online s katalogom „pri ruci“: dovoljno je samo da upišete šifre proizvoda koji su u katalogu, željene količine... i kupovina je gotova.

Usluga po mjeri

S katalogom online, dok vi odabirete proizvode mi već razmišljamo o dostavi.

A ukoliko želite možemo vas i nazvati u vrijeme koje vama najviše odgovara te vas informirati o trenutnim ponudama.

Povrće koje želite, baš svakog dana.

bofrost* vam omogućuje da jednostavno pripremite u svako doba godine omiljeno povrće te da ga konzumirate svaki dan: tek ubran grašak, svježi špinat, mirisne mrkvice.

S bofrost*om je uvijek proljeće.

Ponovno pronađeno vrijeme

bofrost* ne znači samo kvalitetu, vrijednost i sigurnost dobre prehrane, u svim godišnjim i životnim dobima.

bofrost* znači i mogućnost izbora među više od 300 ekskluzivnih proizvoda. I možete odabrati udobno od kuće ili za vrijeme pauze na radnome mjestu, te dogovoriti njihovu isporuku izravno u vaš dom.

A sve to znači manje izgubljenoga vremena na parkiralištima, u redovima i s kolicima. I puno, puno više vremena koje možete posvetiti zaista važnim stvarima: obitelji, djeci, hobijima, fizičkim aktivnostima, boravku na otvorenom

...bofrost*, okus života

L jubaznost preko žice.

Rad podružnica bofrost* upotpunjen je pozivnim centrima bofrost*. Riječ je o posebnoj usluzi, posvećenoj onima koje je teško pronaći kod kuće, ali prvenstveno stanovnicima velikih gradova koji imaju dodatnih problema s prijevozom, parkiranjem, odnosno... s vremenom!

Stoga izrazito ljubazni operateri bofrost* a nazivaju kupce u dogovoreno vrijeme, slušaju njihove zahtjeve i pomažu im pri izboru proizvoda. Jeste li ikada čuli za nešto praktičnije od ovoga?

Za informacije, savjet ili sugestiju nazovite:

chiama gratis: 803030