Duboko zamrznuti proizvodi
Izravno u vaš dom
Zadovoljna stranka ili povrat novca
Plaćanje prilikom dostave
Obavite kupovinu 0-24h

Kvaliteta

bofrost*, sinonim za najbolje sastojke i najbolje namirnice. Brzim dubokim zamrzavanjem očuvati ćemo sve nutrijente i vitamine u svim sastojcima te na stol donijeti vrhunsku i ukusnu kvalitetu. Uvijek!

Niske temperature: čisto i sigurno.

Čovjek si je oduvijek postavljao pitanje na koji način čuvati hranu, a naročito one prirodne delicije koje mu nisu dostupne cijelu godinu, ili najslasnije specijalitete koji zahtijevaju mnogo vremena za pripremu.

Tijekom stoljeća razvili su se razni načini čuvanja hrane: u soli, ulju, octu, sušenje, dimljenje, sterilizacija ... Ali samo se na jedan način mogu očuvati izvorni okus i hranjive vrijednosti namirnica, samo jedan Vam način omogućuje da pružite onima koje volite najviše na svijetu ono najbolje, svaki dan, cijelu godinu.

Niske temperature najprirodniji su način čuvanja hrane.

I danas aktualna povijest

Kada su točno i gdje nastali smrznuti proizvodi?

Nastanak ovoga postupka seže u tridesete godine prošloga stoljeća kada je Amerikanac Clarence Birdseye izumio prvi industrijski postupak za proizvodnju smrznutih proizvoda.

Zato danas moderne tehnologije proizvodnje smrznutih proizvoda mogu računati s gotovo 70 godina iskustva i prije svega, neprekinutog uspjeha.

Tajna brzoga smrzavanja

Zahvaljujući modernoj tehnologiji niskih temperatura svi smrznuti proizvodi bofrost* postižu temperaturu od -18ºC u najkraćem mogućem roku.

Ovo brzo snižavanje temperature prva je "tajna" njihove izrazite kvalitete i vrijednosti, s obzirom da brza kristalizacija vode sadržane u hrani trenutno "blokira" vitamine i ostale hranjive sastojke, te ih štiti od prirodnog, ali neumoljivog "osiromašenja" koje nastupa nakon berbe ili pripreme.

Osim toga, brzo stvaranje kristala leda održava staničnu strukturu i time konzistentnost, izgled i okus svakog pojedinog proizvoda.

Prednosti stalno niskih temperatura.

-18ºC: samo ako se stalno održava ova temperatura, moguće je jamčiti savršeno očuvane smrznute namirnice.

A bofrost* jamči temperaturu od -18ºC od trenutka kada su namirnice ubrane, ulovljene ili pripremljene, u svim fazama distribucije i prijevoza, pa sve do izravne isporuke u Vaš dom, zahvaljujući temeljnom postupku tretiranja namirnica: hladnome lancu bofrost*.

Vidljivo jamstvo.

U svako godišnje doba, ljeti i zimi, svi se proizvodi čuvaju na odgovarajućoj temperaturi zahvaljujući brzoj organizaciji i učinkovitosti bofrostovih* tehnologija.

Možete i sami provjeriti temperaturu koju pokazuje termometar postavljen na vanjskoj strani svih vozila bofrost*, uključujući i vozilo koje dolazi do Vaše kuće.

Kvalitetan izbor.

Za svaku je tvrtku kvaliteta prvi cilj koji valja postići.

Ali za bofrost* kvaliteta znači mnogo više: važnu i veliku odgovornost, s obzirom da kvaliteta ne uključuje samo zadovoljstvo mnogih potrošača, nego i njihovu dobrobit.

Zbog toga se u bofrostu* kvaliteti posvećuje velika pažnja od samoga početka, puno prije pripreme i samog izbora sastojaka.

A u Vaš dom dolazi savršeno netaknuta, zahvaljujući učinkovitoj organizaciji i neprekinutome "hladnom lancu" bofrost*.

Prethodni odabir.

Kaže se da kvaliteta bofrost* nastaje izravno na polju. I to je istina!

Što se tiče namirnica biljnoga porijekla, menadžeri kvalitete bofrost* provode vrlo stroge kontrole ne samo biljaka, nego čak i tla na kojemu biljke rastu, korištene vode i sjemena.

Na isti način ispituju i stočnu hranu koja se koristi pri uzgoju životinja, kao i karakteristike okoliša u ribolovnim područjima.

Samo oni koji prođu ovu početnu, vrlo strogu selekciju, mogu se pridružiti skupini bofrostovih* dobavljača.

Najbolje od prirode.

Čim nastupi sezona berbe, menadžeri kvalitete bofrost* odmah se upute izravno na polja kako bi ubrali proizvode u najpogodnijem trenutku njihova razvoja.

Svi ubrani proizvodi uzgojeni su isključivo u polju, što svakako moramo naglasiti. Zato, na primjer, povrće bofrost* tako lijepo izgleda i ukusno je za jelo, ali isto tako bogato vitaminima, mineralnim solima i hranjivim sastojcima.

Hraniti se sa sigurnošću.

Zdrava, raznovrsna i prvenstveno sigurna prehrana danas nije više povlastica manjega broja ljudi, nego zahtjev koji si svi postavljamo. Eto zašto je kupnja postala trenutak bitan za dobrobit i zdravlje cijele obitelji.

Ali, koliko smo puta posumnjali u vlastiti izbor, pa i s obzirom na nedavne aktualne događaje? Je li zaista dobro sve što lijepo izgleda i je li zaista zdravo sve što je dobro? S bofrostom* odgovor je samo jedan: da! Zato što se iza primamljivih bofrostovih* prijedloga krije cijeli niz kontinuiranih kontrola, često strožih od kontrola koje se primjenjuju za većinu ostalih proizvoda.

Eto zašto bofrost* koristi odabrano meso koje potječe isključivo iz kontroliranog uzgoja. Štoviše, proizvodi bofrost* ne sadrže umjetne boje i genetički preinačene organizme.

Zbog toga možemo uživati samo u najboljem što nam nudi priroda, tijekom cijele godine.

"Sud za smrznute proizvode".

Ovo je vrlo znakovit naziv, a bofrost* ga je zaradio upravo zbog postupaka kontrole i detaljnih analiza koje se provode svaki dan.

Iako menadžeri kvalitete bofrost* odabiru sve namirnice od samoga početka, kada stignu u proizvodne pogone, ponovno se podvrgavaju daljnjoj kontroli kako bi se utvrdilo odgovaraju li kvalitativnim "standardima" koje zahtijevaju dobavljači, provjerava se odgovarajuća temperatura i cjelovitost pakiranja.

Samo povrće, meso, riba i svi ostali sastojci koji prođu navedene kontrole, mogu postati proizvodi bofrost*.

U protivnom se odmah odbacuju ... bez mogućnosti priziva.

Više od 1.000.000 kontrola godišnje

Dovoljno je samo pročitati ovaj broj da bi razumjeli koliko bofrost* drži do sigurnosti, osim do okusa svojih proizvoda.

Nakon početnih, preliminarnih kontrola i odabira, svi proizvodi bivaju podvrgnuti cijelom nizu provjera od strane nekoliko različitih laboratorija, poput mikrobioloških, kemijskih i organoleptičkih.

Dugim riječima svaki bofrost*ov zalogaj koji kušate u udobnosti svog doma, u prosjeku je bio podvrgnut 48 sati raznim unakrsnim kontrolama od strane kvalificiranih djelatnika.

Prevozimo hranjive vrijednosti.

Sigurnost bofrost*a ne zaustavlja se u proizvodnim pogonima, nego nastavlja put sve do Vaše kuće, dobro zatvorena i zaštićena u vozilima bofrost*.

Zahvaljujući sustavu izravne dostave u Vaš dom, možete biti potpuno sigurni da se Vaši proizvodi čuvaju u svakome trenutku ne samo na idealnoj temperaturi, nego i u savršenim higijenskim uvjetima i uvjetima za očuvanje njihove cjelovitosti.

Zato što Vaš prodavač bofrost*a zna da prevozi važnu vrijednost: Vašu dobrobit i dobrobit onih koje najviše volite.