Duboko zamrznuti proizvodi
Besplatna dostava
Zadovoljna stranka ili povrat novca
Plaćanje prilikom dostave
Obavite kupovinu 0-24h
Oslić s Mirisom Naranče

Oslić s Mirisom Naranče

Isprobajte ovu neobičnu, ali prefinu kombinaciju. Lagano, jednostavno i što je najvažnije jako fino. Sastojci i priprema

Vrijeme pripreme: 35 min
Posuđe: Posuda za kuhanje, tava
Osoba: 4
Težina:

SASTOJCI

- File oslića (art 5486) 
- krupna sol
- ½ čaše bijelog vina
- Povrće za prženje (art 5742) 
- 2 lista lovora
- 2 češnja češnjaka
- sok 2 naranče
- ½ korice naranče narezane na listiće
- slanutak (art 15719)
- sol i papar
- 4 inćuna
- 4 žlice ekstradjevičanskog maslinovog ulja (art 19608) 
- peršin (art 9322) 
- peperoncino

Priprema

U kipuću slanu vodu dodajte mješavinu povrća za prženje, lovor,  češnjak i bijelo vino i pustite da lagano kuha oko 10 minuta. U međuvremenu u široj tavi zagrijte 4 žlice ulja s češnjem češnjaka, dodajte 4 inćuna i pirjajte dok se inćuni ne raspadnu, dodajte sok od naranče i koricu naranče i kuhajte na slaboj vatri oko 3-4 minute. Zamrznute filete oslića uronite u vodu s povrćem i lovorom i kuhajte nekoliko minuta. Slanutak također kratko prokuhajte i ocijedite. Filete oslića ocijedite i dodajte ih u tavu s umakom od naranče. Dodajte slanutak, posolite i popaprite po želji. I na kraju pospite peršinom i dodajte malo peperoncina.

Komentari
(0 Komentari)

Da biste ostavili kometar morate biti registrirani