Duboko zamrznuti proizvodi
Besplatna dostava
Zadovoljna stranka ili povrat novca
Plaćanje prilikom dostave
Obavite kupovinu 0-24h
Jesenski Gnocchi

Jesenski Gnocchi

Savršena jesenska alternativa. Klasični gnocchi postaju prava delicija u kombinaciji s kestenima i kobasicom. Sastojci i priprema

Posuđe: Tava, lonac
Težina:

SASTOJCI

- 600 g gnoccha od krumpira
- 200 g kestena
- 1 žlica nasjeckanog luka
- 150 g kobasice
- 1 pakiranje vrhnja za kuhanje
- 3 žlice maslinovog ulja
- malo maslaca
- sol
- sjeckani peršin
- malo bijelog vina

Priprema

Kestene odmrznite, očistite i sitno nasjeckajte.
Na ulju i maslacu zažutite luk, dodajte smrvljenu (usitnjenu) kobasicu, bijelo vino i sve dobro ispirjajte.
Dodajte kestene, vrhnje za kuhanje,peršin i po potrebi dosolite.
Gnocche skuhajte u slanoj vodi i čim isplivaju na površinu ocijedite ih i prebacite u tavu u kojoj ste pripremili umak.

Komentari
(0 Komentari)

Da biste ostavili kometar morate biti registrirani