Duboko zamrznuti proizvodi
Izravno u vaš dom
Zadovoljna stranka ili povrat novca
Plaćanje prilikom dostave
Obavite kupovinu 0-24h
Crostini s Vrganjima

Crostini s Vrganjima

Hrskavo i ukusno predjelo, jednostavno se priprema, a izvrsno je i kao užina ili zalogaj uz aperitiv. Umjesto vrganja možete upotrijebiti i šampinjone ili bukovače. Sastojci i priprema

Vrijeme pripreme: 20 min
Posuđe: Tava
Osoba: 4
Težina:

SASTOJCI

- vrganji narezani na listiće
- francuska peciva bofrost*
- ekstradjevičansko maslinovo ulje bofrost

- malo maslaca

- polutvdi sir po izboru

- sjeckani peršin

- 1 češanj češnjaka
- sol i papar

Priprema

U tavi zagrijte maslinovo ulje, dodajte češnjak i kad zamiriši dodajte gljive, posolite i popaprite. Pirjajte oko 7 minuta. Francuska peciva bofrost* koja ste prethodno ispekli narežite na šnite i svaku premažite s malo maslaca. Pirjanje gljive nasjeckajte.  Na francuska peciva stavite plošku sira i žlicu pirjanih i nasjeckanih gljiva. Vratite u pećnicu i pecite nekoliko minuta dok se sir ne rastopi. Posipajte  usitnjenim listovima peršina.

Komentari
(0 Komentari)

Da biste ostavili kometar morate biti registrirani