Ova stranica koristi tzv. kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.
- vrganji narezani na listiće
- francuska peciva bofrost*
- ekstradjevičansko maslinovo ulje bofrost
- malo maslaca
- polutvdi sir po izboru
- sjeckani peršin
- 1 češanj češnjaka
- sol i papar
U tavi zagrijte maslinovo ulje, dodajte češnjak i kad zamiriši dodajte gljive, posolite i popaprite. Pirjajte oko 7 minuta. Francuska peciva bofrost* koja ste prethodno ispekli narežite na šnite i svaku premažite s malo maslaca. Pirjanje gljive nasjeckajte. Na francuska peciva stavite plošku sira i žlicu pirjanih i nasjeckanih gljiva. Vratite u pećnicu i pecite nekoliko minuta dok se sir ne rastopi. Posipajte usitnjenim listovima peršina.
Inserisci il tuo codice postale e verifica se effettuiamo il servizio nella tua zona.