Ova stranica koristi tzv. kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.
Priprema
Prije upotrebe potrebno u potpunosti termički obraditi.
Priprema:
U tavi: u neprijanjajućoj tavi zagrijte 2 žlice ulja, dodajte zamrznut proizvod i 3 žlice vode, poklopite i zagrijavajte na jačoj vatri oko 5 minuta. Otklopite i nastavite sa zagrijavanjem još cca 1 minutu. Tijekom pripreme povremneo promiješajte.
Pažnja: postoji mogućnost da ćete vrijeme pripreme trebati prilagoditi kuhinjskom uređaju. Unatoč svoj pridanoj pažnji eventualna prisutnost manjeg fragmenta kosti nije posve isključena.
Informacije na ovim stranicama unesene su s pažnjom i preciznošću. Postoji mogućnost da se sastojci bofrost* ovih proizvoda promijene. Iz tog razloga mogu postojati razlike između podataka na ovoj stranici i samog proizvoda koji će vam biti dostavljen izravno u vaš dom. Stoga vas molimo da provjerite, u trenutku pruzimanja proizvoda, informacije navedene na pakiranju.
Sastojci
Sastojci:
kuhana tjestenina s jajima 53% (tjestenina s jajima s nadjevom 44% (tjestenina s jajima 22,7% (krupica durum pšenice, jaja 4,2%, voda), nadjev 21% (ricotta (sirutka, vrhnje, sol, regulator kiselosti (mliječna kiselina)), sirevi 8,7% (sir Gorgonzola DOP (mlijeko, sol, životinsjko sirilo), sir Taleggio DOP (mlijeko, mliječni fermenti, sol, životinsjko sirilo), sir Grana Padano DOP (mlijeko, sol, životinjsko sirilo, konzervans (lizozim jajeta)), sir Robiola (mlijeko, vrhnje, mliječni fermenti, sol)), krušne mrvice (glatko pšenično brašno tip “0”, voda, sol, kvasac), sol)), voda), ragù od mesa 47% (povrtni temeljac (voda, pripravak za temeljac (sol, glukozni sirup, rižino brašno, krumpirove pahuljice, dehidrirano povrće u promjenjivim omjerima (luk, mrkva, celer, poriluk, rajčica)), sol), piletina 8%, puretina 8%, suncokretovo ulje, mrkva, luk, bijelo vino, celer, pšenično brašno, ružmarin, crni papar, lovor). Može sadržavati: soju, gorušicu.
Informacije na ovim stranicama unesene su s pažnjom i preciznošću. Postoji mogućnost da se sastojci bofrost* ovih proizvoda promijene. Iz tog razloga mogu postojati razlike između podataka na ovoj stranici i samog proizvoda koji će vam biti dostavljen izravno u vaš dom. Stoga vas molimo da provjerite, u trenutku pruzimanja proizvoda, informacije navedene na pakiranju.
Hranjive vrijednosti
Nutritional values | na 100g | po komadu / porciji |
---|---|---|
Energija Energija kcal | 794 kJ 190 kcal | 1986 kJ 474 kcal |
Masti od kojih zasićene masne kiseline | 9,2 g 2,7 g | 23,0 g 6,6 g |
Ugljikohidrati od kojih šećera | 17,2 g 1,0 g | 43,0 g 2,5 g |
Vlakna | 0,9 g | 2,1 g |
Bjelančevine | 9,1 g | 22,8 g |
Sol | 1,1 g | 2,7 g |
Informacije na ovim stranicama unesene su s pažnjom i preciznošću. Postoji mogućnost da se sastojci bofrost* ovih proizvoda promijene. Iz tog razloga mogu postojati razlike između podataka na ovoj stranici i samog proizvoda koji će vam biti dostavljen izravno u vaš dom. Stoga vas molimo da provjerite, u trenutku pruzimanja proizvoda, informacije navedene na pakiranju.
Način čuvanja
Proizvod čuvati u zamrzivaču*** na -18°C, najbolje upotrijebiti do: vidi pakiranje.
Informacije na ovim stranicama unesene su s pažnjom i preciznošću. Postoji mogućnost da se sastojci bofrost* ovih proizvoda promijene. Iz tog razloga mogu postojati razlike između podataka na ovoj stranici i samog proizvoda koji će vam biti dostavljen izravno u vaš dom. Stoga vas molimo da provjerite, u trenutku pruzimanja proizvoda, informacije navedene na pakiranju.
Informacije za kupca
LUNETTE RAGU BIANCO
Ravioli od tjestenine s jajima punjeni nadjevom od sireva s raguom od piletine i puretine. Duboko zamrznuto.
Informacije na ovim stranicama unesene su s pažnjom i preciznošću. Postoji mogućnost da se sastojci bofrost* ovih proizvoda promijene. Iz tog razloga mogu postojati razlike između podataka na ovoj stranici i samog proizvoda koji će vam biti dostavljen izravno u vaš dom. Stoga vas molimo da provjerite, u trenutku pruzimanja proizvoda, informacije navedene na pakiranju.