Duboko zamrznuti proizvodi
Besplatna dostava
Zadovoljna stranka ili povrat novca
Plaćanje prilikom dostave
Obavite kupovinu 0-24h
Delikatese/Slano Umak od Sicilijanskih Rajčica Bio bofrost

Umak od Sicilijanskih Rajčica Bio

19649

Najslađe i najsočnije koktel rajčice sa Sicilije osnova su ovog umaka od rajčica obogaćenog s ekstradjevičanskim maslinovim uljem i neizostavnim bosiljkom. Idealan kao dodatak tjestenini, za pripremu raznih umaka, bruschetta i raznih drugih delicija. Bez glutena. Nezamrznut proizvod.

Opis proizvoda

29.00 kn Težina: 330 g

Sastojci

Sastojci:

koktel rajčice* 68%, rajčica* 30%, ekstradjevičansko maslinovo ulje*, sol, bosiljak*, regulator kiselosti (limunska kiselina). *biološki sastojci.

U tragovima može sadržavati: orašaste plodove*, ribu, celer*

Informacije na ovim stranicama unesene su s pažnjom i preciznošću. Postoji mogućnost da se sastojci bofrost* ovih proizvoda promijene. Iz tog razloga mogu postojati razlike između podataka na ovoj stranici i samog proizvoda koji će vam biti dostavljen izravno u vaš dom. Stoga vas molimo da provjerite, u trenutku pruzimanja proizvoda, informacije navedene na pakiranju.

Alergeni

Proizvod ne sadrži:

  • Gluten

Informacije na ovim stranicama unesene su s pažnjom i preciznošću. Postoji mogućnost da se sastojci bofrost* ovih proizvoda promijene. Iz tog razloga mogu postojati razlike između podataka na ovoj stranici i samog proizvoda koji će vam biti dostavljen izravno u vaš dom. Stoga vas molimo da provjerite, u trenutku pruzimanja proizvoda, informacije navedene na pakiranju.

Informacije za kupca

UMAK OD SICILIJANSKIH KOKTEL RAJČICA BIO

Gotov umak od rajčica i koktel rajčica.

Informacije na ovim stranicama unesene su s pažnjom i preciznošću. Postoji mogućnost da se sastojci bofrost* ovih proizvoda promijene. Iz tog razloga mogu postojati razlike između podataka na ovoj stranici i samog proizvoda koji će vam biti dostavljen izravno u vaš dom. Stoga vas molimo da provjerite, u trenutku pruzimanja proizvoda, informacije navedene na pakiranju.

Komentari
(0 Komentari)

Da biste ostavili kometar morate biti registrirani