Duboko zamrznuti proizvodi
Izravno u vaš dom
Zadovoljna stranka ili povrat novca
Plaćanje prilikom dostave
Obavite kupovinu 0-24h

Vaša sigurnost nam je iznimno važna

Vaša sigurnost nam je iznimno važna

Sigurnost kupnje putem interneta

Izbjegavanje odlaska u supermarket i ostale trgovine, kao i odabir dostave namirnica može postati važna potreba, kao u ovom trenutku, kada se moramo suočiti s neugodnostima zbog mjera suzbijanja Koronavirusa.

Za nas u bofrost*u vaša sigurnost je vrlo bitna i naši stalni kupci to znaju. Upravo iz tog razloga naši prodavači na terenu, obučeni su za prodaju i dostavu naručenih proizvoda na posve siguran način.
Svi prodavači bofrost*a dobili su precizne upute koje slijede najnovije zdravstvene preporuke. Koriste zaštitnu masku, rukavice i dezinficijense za ruke pri svakoj isporuci.

Svojim proizvodima bofrost* opskrbljuje više od 20.000 kućanstava u Republici Hrvatskoj, dostavljajući duboko zamrznute proizvode u hladnjačama do kućnog praga kupaca.
Posljednjih tjedana mnoge su nas osobe, zabrinute zbog širenja Koronavirusa, kontaktirale kako bi saznale hoćemo li i dalje osiguravati našu uslugu. Mi u bofrost*u i dalje smo tu da bi ostvarili sve vaše zahtjeve i pomogli vam prebroditi ovaj zahtjevan period.
Neprestano pratimo razvoj trenutne situacije i stoga možemo dati odgovore svima koji nas žele kontaktirati (korisnička služba 0800456 456).