Duboko zamrznuti proizvodi
Izravno u vaš dom
Zadovoljna stranka ili povrat novca
Plaćanje prilikom dostave
Obavite kupovinu 0-24h
Riba/Fileti i Očišćena Riba Fileti Šanpjera bofrost

Fileti Šanpjera

15486

Sočni fileti šanpjera, odnosno ribe Svetog Petra, s kožom. Iznimno su cijenjenog i ukusnog mesa, a možete ih pripremiti na najjednostavniji način s malo maslinova ulja i začinskim biljem po želji ili se pri pripremi prepustiti mašti.

Opis proizvoda

19.99 € Težina: 500 g- neto težina bez glazure

Priprema

Padella    Pentola   

Prije upotrebe u potpunosti pažljivo termički obraditi.

Odmrzavanje:

Filete odmrzavajte u hladnjaku oko 5 sati. Kratko ih isperite u hladnoj vodi i prije upotrebe posušite papirnatim kuhinjskim ubrusom. 

Priprema (za 250 g):

U tavi: u neprijanjajućoj tavi zagrijte malo ulja, dodajte odmrznute filete i pecite na srednje jakoj vatri oko 5 minuta. Tijekom pripreme jednom okrenite. Posolite, popaprite i dodajte začinsko bilje po želji.

U pećnici: odmrznute filete stavite u vatrostalnu posudu, dodajte malo ekstradjevičanskog maslinovog ulja, sol, papar, začinsko bilje po želji i bijelo vino. Pecite u pećnici na vrući zrak prethodno zagrijanoj na 180°C (klasična pećnica na 200°) oko 8 minuta.

Informacije na ovim stranicama unesene su s pažnjom i preciznošću. Postoji mogućnost da se sastojci bofrost* ovih proizvoda promijene. Iz tog razloga mogu postojati razlike između podataka na ovoj stranici i samog proizvoda koji će vam biti dostavljen izravno u vaš dom. Stoga vas molimo da provjerite, u trenutku pruzimanja proizvoda, informacije navedene na pakiranju.

Sastojci

Sastojci:

File šanpjera. (U tragovima: mekušci, rakovi).

Informacije na ovim stranicama unesene su s pažnjom i preciznošću. Postoji mogućnost da se sastojci bofrost* ovih proizvoda promijene. Iz tog razloga mogu postojati razlike između podataka na ovoj stranici i samog proizvoda koji će vam biti dostavljen izravno u vaš dom. Stoga vas molimo da provjerite, u trenutku pruzimanja proizvoda, informacije navedene na pakiranju.

PODRIJETLO PROIZVODA

Znanstveni naziv: Zeus faber. Ulovljen u: SZ Tihom oceanu Ribolovni alat: mreže potezače

Informacije na ovim stranicama unesene su s pažnjom i preciznošću. Postoji mogućnost da se sastojci bofrost* ovih proizvoda promijene. Iz tog razloga mogu postojati razlike između podataka na ovoj stranici i samog proizvoda koji će vam biti dostavljen izravno u vaš dom. Stoga vas molimo da provjerite, u trenutku pruzimanja proizvoda, informacije navedene na pakiranju.

Hranjive vrijednosti

Nutritional valuesna 100g
Energija
Energija kcal
376 kJ
89 kcal
Masti
od kojih zasićene masne kiseline
0,7 g
0,3 g
Ugljikohidrati
od kojih šećera
0,0 g
0,0 g
Vlakna0,0 g
Bjelančevine20,6 g
Sol0,0 g

0,7 g

Informacije na ovim stranicama unesene su s pažnjom i preciznošću. Postoji mogućnost da se sastojci bofrost* ovih proizvoda promijene. Iz tog razloga mogu postojati razlike između podataka na ovoj stranici i samog proizvoda koji će vam biti dostavljen izravno u vaš dom. Stoga vas molimo da provjerite, u trenutku pruzimanja proizvoda, informacije navedene na pakiranju.

Način čuvanja

Proizvod čuvati u zamrzivaču*** na -18°C, najbolje upotrijebiti do: vidi pakiranje.

Informacije na ovim stranicama unesene su s pažnjom i preciznošću. Postoji mogućnost da se sastojci bofrost* ovih proizvoda promijene. Iz tog razloga mogu postojati razlike između podataka na ovoj stranici i samog proizvoda koji će vam biti dostavljen izravno u vaš dom. Stoga vas molimo da provjerite, u trenutku pruzimanja proizvoda, informacije navedene na pakiranju.

Informacije za kupca

FILE ŠANPJERA

Fileti ribe Sv. Petra, s kožom. Duboko zamrznuti.

Informacije na ovim stranicama unesene su s pažnjom i preciznošću. Postoji mogućnost da se sastojci bofrost* ovih proizvoda promijene. Iz tog razloga mogu postojati razlike između podataka na ovoj stranici i samog proizvoda koji će vam biti dostavljen izravno u vaš dom. Stoga vas molimo da provjerite, u trenutku pruzimanja proizvoda, informacije navedene na pakiranju.

Komentari
(0 Komentari)

Da biste ostavili kometar morate biti registrirani