Duboko zamrznuti proizvodi
Izravno u vaš dom
Zadovoljna stranka ili povrat novca
Plaćanje prilikom dostave
Obavite kupovinu 0-24h
Panirani bakalar na kremi od boba i špinata

Panirani bakalar na kremi od boba i špinata

Ukusni bakalar u hrskavoj panadi savršeno se sljubljuje s kremom od boba i špinata. Sastojci i priprema

Težina:

SASTOJCI

- File bakalara: 1 pakiranje

- Krem juha od boba i špinata

- jaja: 2 žutanjka

- brašno: 200 g

- ulje

- hladna gazirana voda

Priprema

Bakalar odmrznite, isperite i dobro posušite papirnatim ubrusom. Narežite na manje komade i uvaljajte u brašno. Nemojte dodatno soliti. Zatim komade bakalara uronite u smjesu koju ste pripremili od žutanjka, brašna, malo soli i gazirane hladne vode a koja ne smije biti prerijetka. Pržite u vrućem ulju dok ne dobiju lijepu zlatno-žutu boju te ih odložite na papirnati ubrus da se upije suvišna masnoća. U međuvremenu pripremite Krem juhu od boba i špinata, te je dobro izmiksajte u blenderu. Panirane komade bakalara servirajte zajedno s dobivenom kremom i odmah poslužite.

Komentari
(0 Komentari)

Da biste ostavili kometar morate biti registrirani