Duboko zamrznuti proizvodi
Izravno u vaš dom
Zadovoljna stranka ili povrat novca
Plaćanje prilikom dostave
Obavite kupovinu 0-24h
Fileti Ribe sa Začinskim Biljem

Fileti Ribe sa Začinskim Biljem

Odaberite razno začinsko bilje kako biste riblji file pretvorili u nešto sasvim posebno i na stol iznijeli mirisno glavno jelo. Sastojci i priprema

Posuđe: Lim za pečenje, zdjela
Osoba: 4
Težina:

SASTOJCI

400 g Filea Atlantskog Iverka

50 g Peršina

50 g Bosiljka

50 g Mente

50 g Timijana

30 g Pinjola (ili suhog voća po želji)

1/2 češnja češnjaka bez srčike

100 g krušnih mrvica

50 g ribanog sira

Malo ekstradjevičanskog maslinovog ulja

Sol i papar

Priprema

Pripremite smjesu tako da izmješate nasjeckano začinsko bilje, češnjak, ribani sir, krušne mrvice i pinjole.

Lim obložite papirom za pečenje te rasporedite odmrznute riblje filete. Na svaki file nanesite smjesu od začinskog bilja, posolite i popaprite te nakapajte maslinovim uljem.

Pecite u pećnici prethodno zagrijanoj na 180°C oko 10 minuta odnosno dok smjesa od začinskog bilja ne dobije lijepu zlaćanu boju.

Komentari
(0 Komentari)

Da biste ostavili kometar morate biti registrirani