Ova stranica koristi tzv. kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.
SASTOJCI
-600 g sladoleda “Jogurt” (art. 15022)
- 250 g sira Philadelphia ili nekog drugog krem sira
- 3 / 4 žlice čokoladne kreme ili preljeva za mazanje
- 150 g ekspandirane riže s čokoladom
- 80 g maslaca
Priprema
U prikladnoj posudi otopite maslac, dodajte napuhanu rižu i dobro promiješajte. Kalup obložite papirom za pečenje i smjesu od riže i maslaca lagano utisnite u kalup da dobijete podlogu za cheesecake. Kalup stavite u zamrzivač.
U međuvremenu napravite kremu tako da izmiješate krem sir i sladoled od jogurta. Dobivenu kremu podijelite na dva dijela, i u jedan dio kreme dodajte kremu od čokolade i dobro izmiješajte. Kalup izvadite iz zamrzivača, na podlogu stavite kremu od sira i jogurta bez čokolade. Vratite u zamrzivač na barem 10 minuta. Ponovno izvadite iz zamrzivača i nanesite kremu sa čokoladom. Posipajte s par zrna ekspandirane riže za ukras. Prije posluživanja tortu ostavite na barem 2 sata u zamrzivaču.