Duboko zamrznuti proizvodi
Izravno u vaš dom
Zadovoljna stranka ili povrat novca
Plaćanje prilikom dostave
Obavite kupovinu 0-24h

Sretan Božić

Sretan Božić

Božićni su blagdani najljepši dio godine; doba kad se okuplja obitelj, organiziraju večere s prijateljima, odabiru se darovi i ukrašava se svaki kutak doma... Atmosfera je ispunjena veseljem i smijehom. Doba je to koje se na svečani način obilježava i za blagdanskim stolom. A kako biste više vremena mogli uživati u blagdanskom ozračju i vrijeme posvetiti dragim vam osobama bofrost* se i ove godine pobrinuo za pregršt božićnih delicija. Od predjela do deserta. Kupovinom nekih proizvoda istovremeno činite i plemenitu gestu jer od svakog Djeda Božičnjaka i Kalendara s receptima za 2020 godinu. 10 kn doniramo Centru za rehabilitaciju u Sloboštini.

Sladoledna Kućica

Sladoledna Kućica

Kremasti sladoled od vanilije i gianduie u obliku prekrasne kućice, obogaćene karameliziranim i tostiranim komadićima badema i lješnjaka. Krov, s hrskavim dimnjakom, ukrašen je čokoladnim figuricama. Savršen i bajkovit desert idealan za blagdane.

Bakin panettone "Antica ricetta"

Bakin panettone

Omiljen blagdanski panettone prema tradicionalnom milanskom receptu. Radi se o proizvodu  iznimno visoke kvalitete kako zbog načina izrade tako i zbog vrhunskih sastojaka. Ovaj je Panettone specijalitet vrhunskog slastičarstva. Pakiran u elegantnu kutiju te može biti i savršen blagdanski poklon.

Zbog svih ovih svojih karakteristika bofrost*ov je panettone službeni blagdanski panettone u Vatikanu, te je također službeni božični panettone koji se konzumira i u Bijeloj kući kao i na nekim drugim elitnim mjestima.

 

Kušajte ga uz čašu osvježavajućih mjehurića (Prosecco extra dry  ili Pjenušac), uz neku laganu kremu od naranče, limuna, na bazi limoncella... ili jednostavno samog

Pureća Rolada s Gljivama i Tartufima

Pureća Rolada s Gljivama i Tartufima

Ekskluzivne, mirisne rolade od sočne puretine s bogatim nadjevom od puretine i pancete, aromatiziranim tartufima i gljivama. Svaka rolada je zasebno omotana u tanku plošku pancete, u praktičnom formatu od 300 g svaka. S bofrost*om za manje od 40 minuta pravi blagdanski ručak na vašem je stolu.

Slana Torta od Gljiva s Tartufima

Slana Torta od Gljiva s Tartufima

Mirisno lisnato tijesto s bogatim rafiniranim nadjevom od tartufa, vrganja i drugih miješanih gljiva. Slana torta punog okusa, savršeno je predjelo, ali i fini zalogaj uz aperitiv