Duboko zamrznuti proizvodi
Izravno u vaš dom
Zadovoljna stranka ili povrat novca
Plaćanje prilikom dostave
Obavite kupovinu 0-24h

Bio Baby papice

Bio Baby papice

100% prirodne bio kašice za bebe od 4-8 mjeseci

Znamo da želite započeti dohranu svojih bebica zdravim i ekološkim namirnicama. A znamo i da organsko, fino i svježe povrće nije uopće jednostavno naći. Zato smo kreirali Bio Baby kašice bofrost* koje ćete voljeti vi i vaša beba i koje su uvijek tu za vas!

Prema preporukama nutricionista i po recepturama koje bebe vole kuhamo ukusne kašice za vašu bebu, pune slasnih okusa domaćeg organskog povrća, mesa i finih žitarica.

Nazovite broj 0800 456 456
i saznajte od naših stručnih savjetnika sve što vas zanima o bio Baby bofrost* papicama!

Bio baby papice

Dohrana je važna. Svojim prvim kašicama vaša beba gradi svoj odnos prema hrani i zato je važno da beba proba nešto stvarno fino, da zavoli pune okuse povrća, zdravih žitarica i mesa. Odabrali smo zato najukusnije, ekološko povrće i kreirali najfinije kašice, koje daju hranu za rast vaše bebe, ali i oblikuju njezine prehrambene navike i ukus za zdravo, organsko i domaće.

Naše kašice proizvedene su od ekološkog povrća, ubranog na vrhuncu zrelosti. Brzo zamrzavanje očuvalo je sve hranjive tvari, zdravi domaći okus hrane i učinilo kašicu vaše bebe vrhunskim, sigurnim i zdravim obrokom.

Zamrznuto povrće čuva svoje vitamine i hranjive tvari bolje od povrća koje je ubrano prije pune zrelosti i koje će samo djelomice dozreti u hladnjačama i na policama supermarketa. Takvo povrće nikad neće razviti puninu svojeg ukusa i nutritivne vrijednosti.

Zato smo u bofrost*u razvili recepture koje će sačuvati ono najbolje od povrća i namirnica i u vaš dom donijeti puninu mirisa, okusa i hranjivosti svježe i fine hrane pripremljene po ukusu i potrebama beba.

Nazovite broj 0800 456 456
i saznajte od naših stručnih savjetnika sve što vas zanima o bio Baby bofrost* papicama!

Samo najbolje za bebe

Kad su u pitanju bebe, nema kompromisa. Sve mora biti najbolje. Provjereno. Zato sve namirnice koje koristimo nose europsku oznaku ekološkog uzgoja, a način pripreme slijedi sve smjernice Ministarstva zdravstva RH o hrani za posebne prehrambene namjene.

Uz bofrost*ove bio kašice možete biti sigurni da vaša beba jede hranu kuhanu s pažnjom, posvećenošću i ljubavlju i uz poštivanje najviših higijenskih i ekoloških standarda.

Odaberite kašicu prema starosti svoje bebe i njezinom ukusu i uživajte gledajući kako vaša beba raste i veseli se svojim slasnim obrocima!

Naruči sada pozivom na broj
0800 456 456