Bio Baby Papice

Baš kao da su ih pripremale mame

Bio Baby Papice pripremljene su prema pedijatrijskim načelima na način kao što bi ih pripremala svaka mama u svom domu. Od odabira sastojaka do načina i vremena termičke obrade. Već gotove kašice, kuhane na pari, kontrolirane i izbalansirane od ekološki uzgojenih namirnica iznimno se brzo i jednostavno pripremaju.

Jer malenima treba hrana posebno za njih pripremljena

Dohrana je iznimno važan period za svako dijete, ključna je za njihov rast i razvoj. Najmanjima trebaju specifične namirnice i potrebno je da su prilagođene dobi u kojoj se nalaze: period prelaska s mlijeka na krutu hranu zauvijek ostaje kao temelj prehrambenih navika koje će ih pratiti kroz cijeli život. Zašto odabrati bofrost* Bio Baby Papice Mamma M’Ama? Zato što se radi o uravnoteženoj prehrani posebno pripremljenoj upravo za tu fazu djetetova života. Osmislile su ih tri mame i tim pedijatara i naturopata, koristeći isključivo provjerene i certificirane sastojke i pripremile baš kao što bi ih pripremila svaka mama poput vas. A duboko zamrzavanje, poznato je, čuva nepromijenjenima sve hranjive sastojke te čuva svježinu sastojaka praktično netaknutom. Našim kašicama nije potrebno dodavati nikakav drugi sastojak. A nakon što beba pojede cijelu kašicu biti ćete sigurni da ste svojem djetetu pružili sve hranjive tvari koje su mu potrebne u jednom obroku.

Sigurnost

Bio baby papice slijede obvezujuće normative od strane Ministarstva zdravstva RH o hrani za posebne prehrambene potrebe, odnosno u konkretnom slučaju propise za hranu za dojenčad i malu djecu, koje jamče potpunu sigurnost i hranjive vrijednosti. Svi su sastojci organski, prikladni za prehranu u najranijoj dobi i podvrgnuti su vrlo strogim kontrolama i analizama.