Linija specijaliteta vrhunske gastronomije L’Antica Magnolia

Ekstradjevičansko maslinovo ulje “L’Antica Magnolia”

Laganog i slatkog okusa, s blagom aromom badema. Dobiveno od odabranih maslina, idealno je kao dragocjen dodatak ribi, i sirovom ili na pari pripremljenom povrću. Savršeno za umake, majonezu, razne preljeve, dipove...

Aceto Balsamico di Modena IGP “L’Antica Magnolia”

Vrhunski balzam ocat, dozrio u hrastovim bačvama, bez dodanih bojila, blagog okusa, s aromatičnim notama. S par kapi običnu salatu pretvorit ćete u pravi gastronomski doživljaj.

Masline Taggiasche s 36% ekstradjevičanskog maslinovog ulja “L’Antica Magnolia”

Nadaleko poznate masline Taggiasche s ligurske rivijere, ručno obrane i spravljene prema tradiciji. Otkoštene i čuvane u ekstradjevičanskom maslinovom ulju iznimnog su okusa. Rafiniran dodatak kako biste obogatili jela od riba ili razne umake, a savršene su i kao zalogaj uz aperitiv.

Crveni Pesto s bosiljkom “Basilico Genovese D.O.P.” s 21% Ekstradjevičanskog Maslinovog Ulja “L’ Antica Magnolia”

Obilje ukusnih rajčica i mirisnog bosiljka Basilico Genovese tvore neodoljiv mediteranski okus. Idealan uz hladnu ili toplu tjesteninu, razne bruschette, ali i kao sastojak raznih mesnih ili ribljih jela.

Mi vam ga savjetujemo i u kombinaciji s kuhanim mesom.

Sušene rajčice u Ekstradjevičanskom Maslinovom Ulju 38% “L’ Antica Magnolia”

Sušene rajčice izvrsne su u raznim salatama ili uz mekane sireve. Raznim tjesteninama daruju poseban okus uz ekstradjevičansko maslinovo ulje. Idealne su i kao dodatak pizzama, ili za razne sendviče i bruschette.

A za savršen finger food napravite zalogajčiće od sušenih rajčica, mozzarelle i capara.

Artičoke u Ekstradjevičanskom Maslinovom Ulju 40% “L’ Antica Magnolia”

Izvrsne talijanske artičoke u ekstradjevičanskom maslinovom ulju, savršene su uz aperitiv ili razna predjela na bazi suhomesnatih delicija i sireva, ali i kao prilog mesnim jelima, sastojak pizza, laganih salata od riže i hladnih tjestenina.

Pekmez od Ljubičastog Luka “Cipolla Rossa di Tropea Calabria I.G.P.” “L’ Antica Magnolia”

Čak 90% ljubičastog luka poznate sorte “Cipolla Rossa di Tropea Calabria I.G.P.”. Ova se delikatesa zbog svog okusa savršeno sljubljuje sa sirevima, pečenim mesom ili ribom s roštilja. Bez glutena.

Pekmez od Ljutih Paprika “L’ Antica Magnolia”

Za ljubitelje snažnijih okusa, idealna uz razne sireve. Blagi sirevi izbalansirati će pikantnu notu, dok će oni jači dodatno naglasiti njezin snažan okus. Savršeno se sljubljuje s mesom pečenim na roštilju, a tjestenini all’arrabbiata podariti će nevjerojatan okus.

Bez glutena

Pekmez od Zelenih rajčica “L’ Antica Magnolia”

S čak 60% zelenih rajčica, slatkog i posve novog okusa, ova se delikatesa savršeno sljubljuje sa zrelim sirevima;  kuhanim ili mesom sa žara. Osim toga idealan je dodatak i hrskavom toplom prepečencu. Bez glutena.

 

Mi smo pripremili jastučiće od lisnatog tijesta koje smo nadjenuli ovom delicijom i ispekli ih u pećnici. Bila je to ljubav na prvi zalogaj.

Fileti Tune u Ekstradjevičanskom Maslinovom Ulju “L’ Antica Magnolia”

Cijeli fileti žutoperajne tune, sočni i svježi, karakteristične crvenkaste boje, u staklenci od 200 g, s maslinovim uljem. Naša tuna je isključivo iz održivog ribolova s certifikatom Friend of the Sea. Vrhunski specijalitet koji će postati protagonist vaših ljetnih jela. U staklenci je čak 70% tune. Ocijeđena neto masa 140 g

Panceta od Tune u Ekstradjevičanskom Maslinovom Ulju “L’ Antica Magnolia”

Najcjenjeniji i najsočniji dio tune, tzv panceta dobivena je od potrbušnog dijela tune. Naša žutoperajna tuna dolazi s certifikatom održivog ribolova Friend of the Sea i specijalitet je kojeg doista vrijedi kušati. 125 g pancete od tune u ekstradjevičanskom maslinovom ulju. Ocijeđena neto masa 82 g.

Inćuni iz Kantabrijskog mora u Ekstradjevičanskom Maslinovom Ulju “L’ Antica Magnolia”

Iz mora koje spaja francusku i španjolsku obalu dolaze najbolji inćuni na svijetu. Cijenjeni zbog svoje veličine, vrhunske kvalitete i iznimnog punog okusa donose more na vaš stol i svakom jelu daruju poseban okus. Ocijeđena neto masa: 28 g