bofrost* karijera

Živjeti u Hrvatskoj, raditi u Njemačkoj? Doista je moguće - u bofrost*u

Ukoliko poznajte njemački jezik na konverzacijskoj razini i tražite posao pridružite se postojećim timovima naših promotera u Njemačkoj.Ova je solucija idealna za sve one koji ne žele otići za stalno i odvojiti se od obitelji i prijatelja. Naime tri tjedna radi se u Njemačkoj, a tjedan dana boravi u Hrvatskoj, s time da ste prijavljeni u Hrvatskoj.

 

Posao promotera se sastoji od prezentiranja visokokvalitetnih duboko zamrznutih proizvoda iz asortimana bofrost*a na području Njemačke. Konkretno posao promotera je  obilaziti potencijalne klijente, ostaviti im bofrost*ov katalog i uzeti njihove podatke. Radno vrijeme je od ponedjeljka do subote i to dvokratno. Nakon 3 radna tjedna slijedi tjedan dana boravka u Hrvatskoj.

Prijevoz iz Zagreba do Njemačke je osiguran. Iz Zagreba se kreće u nedjelju ili ponedjeljak ujutro, a također je osiguran prijevoz i pri povratku iz Njemačke. Svima koji nisu iz Zagreba bofrost* plaća dodatne troškove prijevoza.

Za vrijeme boravka u Njemačkoj osiguran vam je komforan smještaj u iznajmljenim stanovima. Primanja koja nudimo izuzetno su motivirajuća te su znatno iznad prosjeka u Hrvatskoj. Neto plaća je 1200 eura. K tome, obzirom da tijekom boravka u Njemačkoj nemate praktično nikakvih bitnijih izdataka, osim naravno za hranu i osobne potrebe, ostaje vam kompletna zarada.

 

Ukoliko nam se želite pridružiti kliknite ovdje.


Razgovori za posao održati će se u Zagrebu, a ukoliko pristigne dovoljno prijava iz Splita i Rijeke razgovori će se održati i u ta dva grada.