Duboko zamrznuti proizvodi
Izravno u vaš dom
Zadovoljna stranka ili povrat novca
Plaćanje prilikom dostave
Obavite kupovinu 0-24h

Burger BE YOU

Burger BE YOU

Jeste li ikada čuli za Impossible Burger ili Beyond Meat Burger? Radi se naime o veganskim/vegetarijanskim burgerima koji su u zadnjih nekoliko godina doveli do potpune revolucije u značenju pojma- Veggie burger: proizvodi bez mesa koji izgledaju kao meso. Ovi proizvodi su prava alternativa mesu koja uspijeva replicirati svu osjetilnu sferu pri konzumaciji mesa, a istovremeno ne sadrži, niti u tragovima, bilo koji sastojak životinjskog podrijetla.

Prikladan za sve načine prehrane

Prikladan za sve načine prehrane

Veganski burger idealan je za vegetarijanski i veganski način prehrane, ali i sve ostale: naš je savjet da ga probate čak i ako ste ljubitelj mesa. Pomno je pripremljen da bi što više bio nalik klasičnom mesnom hamburgeru, a idealan je ako iz bilo kojeg razloga želite nešto promijeniti u prehrani a istovremeno se ne odreći uživanja u okusima. Naš burger BE YOUinovativan je proizvod, cvrči poput pravog mesnog burgera a proizveden je od proteina graška i proteina pšenice. Predlažemo vam da ga kušate kao klasičan burger u pecivu s vašim omiljenim dodacima kao što su povrće, sir i omiljeni umak.

Zašto govorimo o inovaciji?

Zašto govorimo o inovaciji?

U većem dijelu proizvoda na tržištu, u području alternative mesu, kao sastojak prevladava soja. Naš je cilj bio pronaći rješenje kako bi našim kupcima ponudili alternativan izvor bjelančevina i razlikovali se od drugih. Ovaj inovativan mix bjelančevina pšenice i bjelančevina graška omogućio nam je repliku svih karakteristika mesa ali i mogućnost konzumiranja proizvoda koji kao sastojak ne sadrži soju. Kliknite ovdje kako biste detaljnije provjerili sastojke i način pripreme. Kvaliteta bofrost*a odražava se u ovom proizvodu, kao i u cijelom našem asortimanu, u činjenici da ne sadrži umjetne arome, bojila i pojačivače okusa kako bi na vaš stol donijeli samo najbolje.

 

Burger BE YOU proizvod je koji trebate probati kako bi otkrili nove tendencije i uživali u novim okusima.